sâmbătă, 16 februarie 2008

eurovision 2008 - semifinala 2

dupa ce saptamana trecuta, in prima semifinala, enache a comis-o rau, azi am decis sa ma uit la cea de-a doua si sa comentez in direct:
  • prima duma a serii apartine prezentatorului, care anunta melodia "fight for life", si ii traduce titlul: "nu te lasa"
  • la a sasea participare deja, nico ne surprinde cu prezenta a doua piese in concurs: una in semifinala trecuta, alta in semifinala asta; pai cum, sa inscrie domne 12 melodii, sa intre cu ele in finala si sigur castiga (desi nu e original, un cioban a avut deja ideea asta in fotbal)
  • iuliana marciuc se da si ea in stamba: cu ei vor vorbi ceva mai devreme, referindu-se la o trupa de suedezi care concureaza in ro; asta alta goanga pe care nu reusesc sa o inteleg: de ce concureaza toate natiile pamantului din partea noastra pentru eurovision?
  • na, ca si catalin (megastaru') are 2 piese in concurs... si el ca si nico e deja calificat in finala!!!
  • apare un pustan de isi spune v!per cu freza de strutz si... si... supriza!!! chiar si compozitorul, de altfel respectabil, dl. mihai alxandru si-a tras si el freza de strutz! pana aici, subscriu si eu la campania celor de la ap 35
mda, s-au terminat reprezentatiile, urmeaza numararea voturilor si rezultatele... m-am plictisit prea rau, asa ca gata, ajunge...

later edit: in camera colorata sunt si 3 dudui care marturisesc cu nonsalanta ca fac tot!
si nu doar atat, cred ca m-am oprit prea devreme din relatari; canta acum toti mai marii eurovisionului; ce ma intreb eu e daca nu cumva costi ionita si mihai traistariu vor face un duet sa ne-o mai zica odata p-aia cu banana si suzana??

Niciun comentariu: