sâmbătă, 8 martie 2008

fotbal si senzatii tari

ma uitam ca un microbist la meciul transmis de antena 1 in comentariul lui adrian cheltuitoru si al lui andrei vochin. nu conteaza cine juca, dar baietii astia dau perla dupa perla de genul:
  • "spectatorii sunt redusi la tacere dar isi incurajeaza echipa", va sa zica e vorba de noile scandari telepatice pe care suporterii le-au compus dupa ce clasicele urari de bine sunt taxate de noua lege a lu' dragomir; urmeaza banerul holograma pe care nu il mai prezinti la control ca jandarmu' nu le are cu hightechu' si pe care il proiectezi cu un mega-giga-ultra gadget chiar in careul mic al oaspetilor
  • "a lovit mingea in centrul de greutate" - eh, hai ca la asta as fi vrut si reluarea, sa vad cum piciorul jucatorului penetreaza mingea pentru a nimeri exact centrul de greutate! apoi, dupa cat de dumnezeieste s-a dus mingea aia, am impresia ca centrul asta de greutate al mingii e un fel de punct g la femei: dupa ce il atingi, ambele ajung in ceruri!
si daca tot vorbim si de femei, la realitatea, anne trattner, incercand sa se dea jos dintr-un bmw al spp-ului declara urmatoarele: "sunt putin cam ciufulita ce-i drept, nici numai gasesc manerul sa deschid usa, credeti-ma ca nu e ceva ce puteti incerca in orice zi, imi tremura si picioarele deja ... este foarte greu sa fii sofer la spp cu siguranta!" asta in cadrul unui reportaj despre pregatirile spp-ului pentru summitul nato. pai, cum la summit sunt asteptati peste 1000 de ziaristi si ofiterul se pregateste asa, sa inteleg ca avem de-a face cu varianta masculina a britanicei de mai ieri?

Niciun comentariu: