vineri, 7 martie 2008

stiri insiruite


pornind de la rezultatele unui studiu britanic (cum altfel), conform caruia barbatii ce trebaluiesc prin casa au parte de mai multa activitate sexuala vom urmari intregul sir al evenimentelor conexe ce ar putea decurge din acest fapt.

se pare, conform studiului, ca femeile sunt atrase de harnicia barbatilor. asa se poate explica de exemplu numarul impresionant de barbati alaturi de care o britanica sustine ca s-a culcat, numai putin de 1000. 1000 de harnicuti, deci. dar e posibil sa fi fost angajati, ca atunci s-ar explica, lucreaza la o companie de tigari si ei erau promoterii. si cum ii vedea ea asa harnici s-a gandit sa ii recompenseze sau poate sa ii promoveze in purul stil romanesc implementat tot de o companie de tutun.

pai cum a aflat britanica de astfel de practici veti spune? simplu. a fost turista! nu, nu vazuse emisiunea cu bucataru' vestit ca numai venea altfel dar sa revenim. a venit la noi in cadrul unui program nou de turism chirurgical, adica vii in romanica sa te tunezi pe ici, pe colo pe unde e nevoie, ca e mai ieftin. cum i-a intalnit pe colegii de la compania sora? cum unde? la o petrecere a baietilor de la agricultura, de altfel maestrii emeriti in orgii!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Se apre ca asa este.harnicia barbatilor e cea care le face sa fie atrase de noi.Un barbat sexxy nu e acela care priveste o femeie ca si cum i-ar penetra privirea, ci unul care isi verifica mailul intr-un stil luxuriant sau care isi potriveste cravata-si noua:)