joi, 20 martie 2008

tragi-comice cu ambulanta


de ceva vreme avem parte de stiri in care elementul principal este ambulanta si nicidecum persoana salvata sau echipajul eroic al acesteia. trecand peste exemplul deja clasic al chefului din salvarea din buzau sau achizitiile repetate de masini de mai stiu eu ce tip dar care toate stau in garaj, masinile care ar trebui sa ne scoata din belea mai rau ne adancesc.

un ultim exemplu vine din bucuresti unde o batrana a chemat salvarea pentru ca simtea ca se sufoca. urcata in masina de sofer, la o frana, babuta cade si isi sparge capul pt ca nu avea centura.
la eforie un carambol cel putin ciudat. un politist a lovit o dacie care a ricosat intr-o ambulanta. femeia din dacie, insarcinata de altfel, nu a fost ranita grav dar oare cine a consultat-o? echipajul din ambulanta zdruncinata la randul ei? ca in cazul asta eu m-as gandi si la o doua opinie. eventual as merge la baza kogalniceanu, ca tot vor romanasii nostrii sa se ocupe de sanatatea americanilor de la baza cu pricina.

de departe cea mai tare stire e de mai anul trecut, in mehedinti, in ambulantele ce numai erau folosite la interventii, se cresteau pui mai ceva ca in carcasele de televizoare diamant pe vremuri.

ai patit-o cu salvarea? de ce nu impartasesti?

3 comentarii:

Anonim spunea...

pe mine ma panicheaza ambulantele... am mereu impresia ca o sa-mi zgarie masinutza

Unknown spunea...

in principiu, ei isi doresc sa nu te loveasca dar daca langa tine ar fi nenea asta cu babuta...

Anonim spunea...

felicitari pentru opinie :)