joi, 6 martie 2008

socializare


cand am facut blogul asta, am pornit de la ideea de a scrie pentru ceva prieteni. apoi publicul s-a mai diversificat un pic, ba a mai venit cineva de pe cate un blog, ba a venit de pe google cautand "vorbe despre sexul zgomotos" - zau asa, chiar trebuia sa cauti pe net? dar la faptul ca voi ajunge platforma de socializare nu m-am gandit niciodata.

ce s-a intamplat mai exact? pai, ea a intrat la mine si a comentat, el a intrat si el la mine si a vazut si comentariile asa ca a intrat si la ea si a comentat. bineinteles ca si ea a comentat la el. ei bine, aseara ei au iesit la o cafea. frumos asa zau cand poti sa fii un catalizator al comunicarii interumane!

dar stai, ca rolul meu nu s-a incheiat aici. eu ofer servicii cu valoare adaugata. mai exact, ea suna o prietena si ii zice: "auzi fata, intra si tu online si zii lui dani sa il sune si sa ii spuna ca eu mai intarzai!" zis si facut, ba pe deasupra il mai si tin de vorba pana cand intr-un final apoteotic se aude ea pe fundal, vorbind la telefon cu prietena: "gata, l-am gasit!"

morala: comentati cu incredere, ca e de bine!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ladies first ... Ce blogu meu ! zise the sick sick little pupy

Anonim spunea...

Deci daca pun comentarii aici se numeste ca sunt la agatat?

Ce tare!

Fetele, fiti atente: saten, 1.78, slab mort, insurat, doi copii... se baga cineva?

Anonim spunea...

gigolo de meserie .. cu CV bogat .. ofer garantat placeri nebanuit de scumpe la domnisoare 90-60-90 sub 1,80 preferabil sub 1,50 ca sa pot sa stau in picioare.... suna-ti cu increde la Dani ... the PIMP Master ... :))


Cum pana mea mai lars sa fie blog de atatzat ? si acum sincer .. daca esti slab mort (apropo .. e cu virgula intre ?) insura si cu 2 copii mai conteaza daca esti saten si ai 1,78 ?

Lars ... nu te supara .. sunt doar un pic acid ... nothing personal :P

Ce blogu meu ....

Tina spunea...

:))))zuper tare! deci cine a agatat pe cine? ca dak am agatat io it's a first:)) poi e forma de socializare si blogu asta tembel ca altfel de ce l-am mai facut? ca doar nu l-oi citii io singura:P Ce blogu meu!

Unknown spunea...

cine pe cine nu stiu! asta sa lamureasca personajele implicate! :P

Anonim spunea...

pe mine m-a agatzat intai cafeaua ... apoi cafeaua s-a racit (lasandu-se asteptata) dupa care m-a agatzat dani ... dupa care ... eeee .. dupa care e deja poveste si intra in istoria blogosferei

Anonim spunea...

pai nu ? Ce blogosfera mea ?

Anonim spunea...

bine zis.ce blogosfera mea.insa eu pe cine agat?Singura tipa care-mi palce de pe blogosfera e tipa aia andressa=))

Valy spunea...

mai voi v-ati tampit ?!? nu mai are voie omu sa mearga la o cafea ca deja inseamna ca agata ? OMFG !!! bai copii usor cu hormonii ce naiba ?!? Get a life .... viata nu se invarte in jurul pulii/pizdei... (decat poate din punct de vedere al perpetuarii speciei)

Dani mersi de ajutor oricum. Cafeaua a fost Ciocolata calda si a fost delicioasa lafel ca si compania.